طرز تهیه باقلوا با خمیر یوفکا را می توان از دسته دستورات شیرینی های ترکی و عربی و ایرانی نامید، که به خاطر طعم لذیذ و شهد آن در ایران نیز طرفدارانی دارد و در کنار چای بسیار خوشمزه می باشد.

مواد لازم برای تهیه باقلوا:
- مغز گردو خرد شده: چهار الی پنج پیمانه
- شکر: یک – پنجم پیمانه
- دارچین برای عطر و طعم باقلوا: نصف قاشق غذا خوری
- خمیر یوفکا مستطیل: یک بسته
- پوست پرتقال ریز رنده شده: یک قاشق غذا خوری
- شربت بهارنارنج : یک قاشق غذا خوری
- آب: یک پیمانه
- آبلیمو: یک قاشق غذا خوری
- عسل: یک قاشق غذا خوری
- کره ذوب شده: به میزان لازم
- پودر پسته برای تزئین: به میزان دلخواه
- پودر نارگیل برای تزئین: به میزان لازم
-
ادامه مطلب ...