طرز تهیه باقلوا با خمیر یوفکا را می توان از دسته دستورات شیرینی های ترکی و عربی و ایرانی نامید، که به خاطر طعم لذیذ و شهد آن در ایران نیز طرفدارانی دارد و در کنار چای بسیار خوشمزه می باشد.
مواد لازم برای تهیه باقلوا:
برای تهیه باقلوا خمیر را از یکی دو ساعت قبل از یخچال بیرون آورید تا نرم شود، قالب را با کمی روغن چرب کرده و کنار بگذارید.
پوست پرتقال را با گردوی خرد شده و دارچین مخلوط کنید و کنار بگذارید، یک لایه خمیر یوفکا را کف قالبی که چرب کرده اید پهن کنید و روی آن را با کمک یک فرچه کره بمالید.
حالایک لایه دیگر از خمیر یوفکا را روی لایه قبلی قرار داده و مجدد کره بمالید و این کار را برای 5 لایه انجام دهید. روی لایه پنجم از مخلوط گردو و دارچین بریزید و صاف کنید.
در ادامه پنج لایه دیگر از خمیر و کره را همانند مرحله قبل آماده کرده و از مخلوط گردو دوباره گذاشته شود و آنقدر این کار را ادامه دهید تا قالب پر شود.
روی خمیر را بصورت برش های اریب بزنید تا شیرینی های لوزی بدست بیاید.قالب یوفکا را پنجاه الی شصت دقیقه در دمای صد و هشتاد درجه فر بگذارید، تا پخته و برشته شود.
آب، آب لیمو، عسل، شربت بهار نارنج و شکر را در ظرفی ریخته روی اجاق بگذارید تا قوام بیاورد. قالب را از فر خارج کرده، شهد را که کمی خنک شد روی آن بریزید با پودر پسته و نارگیل آن را تزیین نمایید، باقلوای شما حاضر است.